EK Toto (1)

Morgen begint het EK-voetbal. Alle 16 miljoen bondscoaches hebben er zo hun mening over, de voorspellingen zijn niet van de lucht en op elke hoek van de straat kun je meedoen aan een EK Toto. Ook deze website kan er niet omheen, maar natuurlijk hebben we daarvoor wel een echte kenner in huis: gevoetbald bij Victoria ’28, hockeyt volgend seizoen in EHV B1, succesvol deelnemer aan zowel Online Soccer Management als Het Bondscoach Spel en een lopend voetbal-encyclopedietje. Hier volgen de resultaten van de poulewedstrijden volgens Pim Bonder (12):

Portugal-Griekenland 2-1Spanje-Rusland 3-1Zwitserland-Kroatië 0-1Frankrijk-Engeland 2-1Denemarken-Italië 0-1Zweden-Bulgarije 1-0Tsjechië-Letland 3-0Duitsland-Nederland 0-1Griekenland-Spanje 0-2Rusland-Portugal 1-2Engeland-Zwitserland 2-0Kroatië-Frankrijk 0-2Bulgarije-Denemarken 0-1Italië-Zweden 3-1Letland-Duitsland 0-2Nederland-Tsjechië 1-1Spanje-Portugal 2-1Rusland-Griekenland 1-0Kroatië-Engeland 0-2Zwitserland-Frankrijk 0-2Italië-Bulgarije 2-0Denemarken-Zweden 1-0Nederland-Letland 3-1Duitsland-Tsjechië 1-0

Op 16 juni, na de eerste acht wedstrijden, gaan we verder met de tussenstand van onze EK Toto. Resultaten uit het verleden zijn weliswaar geen garantie voor de toekomst, maar we zijn allebei toch bang, dat de Duitsers weer heel ver gaan komen.

Copyright Peter Bonder.

Met dank aan 360SportsIntelligence.

Kijk ook op www.twentesport.com.