EK Toto (2)

Engeland-Frankrijk was tot nog toe de enige uitslag, die we goed hadden. En als je zo’n resultaat kunt voorspellen, dan hoor je dus echt bij de grote jongens. Wie had immers gedacht, dat Zidane dit duel zo op de kop zou zetten? Pim Bonder, ik ben trots op je! Maar we moeten door, want vandaag begint de tweede ronde in de poules. We hebben nu 8 wedstrijden gehad, hoog tijd voor de volgende 8. Ze stonden vorige week ook al op deze website, maar omdat we niet willen smokkelen zetten we ze nog een keer op een rijtje:

Griekenland-Spanje 0-2Rusland-Portugal 1-2Engeland-Zwitserland 2-0Kroatië-Frankrijk 0-2Bulgarije-Denemarken 0-1Italië-Zweden 3-1Letland-Duitsland 0-2Nederland-Tsjechië 1-1

Conclusie: Rusland, Bulgarije en Letland liggen er uit. Tip voor Advocaat: kijk hoe Manchester United speelt en laat Van Nistelrooy niet met z’n kont naar de goal en twee man in z’n nek spelen. Verder: Raul komt op dreef, Figo raakt zijn plaats kwijt aan Deco, Owen begint op de bank, Schweinsteiger en Ballack scoren voor de Mannschaft, de Zweden keren terug op aarde (rode kaart voor Ibrahimovic), Robben vervangt Zenden, Sneijder en Van Hooijdonk in de basis, invaller Kluivert maakt de 1-1 en Duitsland gaat door naar de laatste vier (minimaal).

EK-elftal na de eerste 8 wedstrijden: Sörensen; Wilhelmsson, Thuram, Wörns, Edman; Ljungberg, Nedved, Zidane, Ballack; Larson, Rooney.

Vervolg: zondag 20 juni.


Copyright Peter Bonder.

Kijk ook op www.twentesport.com.