EK Toto (4)

Zo’n lesje nederigheid in de EK Toto is wel goed voor je relativeringsvermogen. Volgens onze voorspellingen kregen we dus de volgende kwartfinales: Spanje-Engeland, Frankrijk-Portugal, Italië-Duitsland en Nederland-Denemarken. Van de wedstrijden hadden we er niet één goed, maar met de elftallen die doorkwamen, zaten we er slechts drie keer naast. En vijf van de acht goed, da’s toch meer dan de helft, nietwaar?Goed, de kwartfinales. Vanavond Portugal-Engeland. Vrijdag Griekenland-Frankrijk. Zaterdag Zweden-Nederland. Zondag Tsjechië-Denemarken. Onze prognoses: Engeland gaat door, met dank aan Scholes en Rooney. Voor Otto Rehhagel komt er een eind aan het sprookje, Henry en Zidane maken het verschil. Robben dendert door, Oranje dendert mee. En Tsjechië? Tsjechië A wordt Europees kampioen!

EK-elftal na alle 24 poulewedstrijden: Ricardo; Thuram, Galasek, De Boer, Cole; Ronaldo, Gravesen, Baros, Robben; Van Nistelrooy, Rooney. EK-held: MILAN BAROS! EK-hoogtepunt: de uitschakeling van Italië. EK-losers: Kahn, Hinkel, Friedrich, Wörns, Nowotny, Baumann, Schweinsteiger, Hamann, Bobic, Kuranyi, Klose, Lehmann, Ballack, Brdaric, Kehl, Jeremies, Ziege, Ernst, Schneider, Podolski, Lahm, Frings, Hildebrand. EK-viezerik: Totti.

Vervolg: maandag 28 juni.


Copyright Peter Bonder.

Kijk ook op www.twentesport.com.