EK Toto (3)

EK-quote 1 (Langs de Lijn): “De Turkse speler grijpt naar z’n edele delen en bijt op z’n tanden”. Terwijl je als Turkse speler natuurlijk pas echt een macho EK-held bent als je naar je tanden grijpt en op je edele delen bijt. EK-quote 2 (wanhopige Duitse tv-commentator bij de wedstrijd tegen Kroatië): “Selbst die einfachste Dinge gehen in die Hose”. Kijk, dan word je als Turkse speler dus dubbel genaaid. Enfin, u snapt het al: ik probeer met een paar lullige woordgrappen te verdoezelen dat ik er afgaand op de kwaliteit van mijn voorspellingen kennelijk de ballen verstand van heb. Daarom nu maar snel de cijfers voor 15, 16, 17 en 18 juni, om te redden wat er nog te redden valt:

Turkije-Tsjechië 2-3 Zwitserland-Portugal 0-2 Polen-Kroatië 2-3 Oostenrijk-Duitsland 1-3 Frankrijk-Italië 0-1 Nederland-Roemenië 2-0 Rusland-Zweden 2-1 Griekenland-Spanje 1-2

EK-elftal: Van der Sar; Puyol, R. Kovac, N. Kovac, Grosso; Ribéry, Xavi, Modric; Ronaldo, Ibrahimovic, Villa.

Copyright Peter Bonder.

Kijk ook op www.twentesport.com.