In gesprek (3)

Korte samenvatting van het voorafgaande: ik probeer al enige weken in gesprek te komen met Ziggo over de verlenging van mijn abonnement op Eredivisie Live, maar dat lukt niet erg. Op de helpdesk zijn alle medewerkers permanent bezet, waarna de vriendelijke telefoonstem me doodleuk aanraadt om het de volgende dag nog eens te proberen. Mijn laatste poging dateert van vorige week vrijdag en toen zei ze, dat ik rekening moest houden met een nog langere wachttijd dan normaal. Na elf minuten aan het lijntje gehouden te zijn verbrak ik de verbinding en sindsdien is elke poging tot contact even eenzijdig als vruchteloos. Misschien moet ik het maar eens langs een andere weg proberen, want anders heb ik voor niets 138,45 euro geïnvesteerd in het kastje voor de verbinding en dat gun ik Ziggo niet. Als iemand een tip heeft, dan hou ik me aanbevolen.

Intussen gaat het sportleven gelukkig wel gewoon door. Zo las ik in “De Ondernemer” van eind oktober een interview met de tweelingzussen van Arnold Bruggink, Martiene en Hilde, die samen een eigen eigen bedrijf in de organisatie van projecten en evenementen zijn begonnen. Daarbij moet u denken aan de begeleiding van sponsors in de Formule I en artiesten in het Holland Heineken House. Maar ze willen ook zelf producten ontwikkelen en daarvoor zijn ze onder anderen in gesprek met Ronald Waterreus voor de aanbieding van voetbal- en golftrips naar Schotland, want “Ronald kent Schotland goed, omdat hij daar gedeeltelijk nog woont.” Dat zal wel, maar dan wil ik ook weten welk deel van Waterreus daar nog woont. Alles of niets graag. Misschien komen we het ooit nog eens te weten, maar ik vrees niet via Ziggo.

Copyright Peter Bonder.

Kijk ook op www.twentesport.com.