Middelvingers

FC Twente had het zwaar in de uitwedstrijd tegen de club van de opgestoken middelvingers. Het was niet de eerste keer dat de Tukkers problemen hadden bij de club van de opgestoken middelvingers. Vaak spelen ze beter dan de club van de opgestoken middelvingers, maar meestal is er wel een scheidsrechter die het opneemt voor de club van de opgestoken middelvingers. Een paar jaar geleden was het weer eens grote crisis bij de club van de opgestoken middelvingers en toen moest Dick Jol er aan te pas komen om met een paar schandalige beslissingen in het nadeel van FC Twente de onrust onder de supporters van de club van de opgestoken middelvingers te sussen.

Zaterdag liet de heer Wiedermeijer zich op zijn beurt intimideren door de bedreigende en vijandige sfeer in het stadion van de club van de opgestoken middelvingers. Het resultaat van zijn schaamteloze gemarchandeer bestond uit twee aangenaaide rode kaarten voor FC Twente, een gestolen penalty en een goedkope overwinning voor de club van de opgestoken middelvingers. Voor de vorm gaf hij vlak voor tijd, dus lekker veilig binnen de marge van de stopwatch, ook nog rood aan de aanvoerder van de club van de opgestoken middelvingers, maar de boodschap was duidelijk: You don’t fuck with de club van de opgestoken middelvingers.

Aan de andere kant: FC Twente had het nooit zover moeten laten komen, er voor rust achteloos drie of vier inleggen, de tweede helft superieur wegtikken en na afloop met het bekende volkse armgebaar afscheid nemen van de aanhangers van de club van de opgestoken middelvingers.

Copyright Peter Bonder.

Kijk ook op www.twentesport.com.