Wiki speaks

“Dus je wilt weten of Van Gaal en Hoeness echt de vrede getekend hebben? Man, het heeft daar gedonderd in de Arroganz Arena, dat wil je niet weten. Ze zijn daar in Beieren wel wat gewend, maar dit hadden ze nog niet meegemaakt. Het schijnt dat Rummenigge en Beckenbauer tussenbeide hebben moeten komen, anders waren ze elkaar te lijf gegaan. Nee, dat komt niet meer goed tussen die twee. Het schijnt trouwens helemaal bal te zijn bij FC Hollywood als ik mijn bron daar mag geloven. Ribery heeft zo'n beetje alle spelersvrouwen al gehad en is nu bezig om het complete vrouwelijke personeel af te werken. Hij is nu ongeveer halverwege en is al gevorderd tot de dames van de garderobe. Ze noemen hem das Ungeheuer en zijn schoenen heten Freiersfüsse, nou, dan weet je het wel. Maar je moet niet denken dat Bayern de enige club is waar van alles aan de hand is. Bij Ajax zijn ze nog aan het bijkomen van Martin Jol en zijn entourage. Ik vertel je geen geheim als ik je zeg dat die man naar elke club zijn eigen hofhouding meeneemt. Nee, niet alleen die rare broer van 'm, maar ook de looptrainer, de conditietrainer, de zaakwaarnemer, de pizzakoerier, de schoenpoetser en de kapper. Vergeleken met Martin Jol is Sepp Blatter een kleine krabbelaar. Trouwens, over Blatter gesproken: die wil dat homo's in 2022 ongestoord naar de WK in Qatar kunnen gaan. Als ze het maar niet ook echt gaan doen met elkaar, want dat mag niet van die kamelenfokkers daar. Maar ach, Blatter is tegen die tijd allang dood en begraven, dus waar maken we ons druk over? Nee, dan verklap ik liever dat Hans van Breukelen 500 euro vraagt voor een flutcolumn die hij vervolgens nog een paar keer recyclet ook. Maar ja, wanneer je bereid bent om voor een WK-campagne van het Algemeen Dagblad een Kabouter Plop-muts op te zetten, dan heb je dus echt geld nodig. Dat zal zelfs Hero Brinkman niet doen. De pitbull van Geert Wilders vindt krakers allemaal uitvreters die te beroerd zijn om een baan te zoeken. Toen hij nog bij de ME zat vond hij niks leukers dan het tuig dat hem probeerde te raken terwijl hij in de linie stond, later tijdens een charge op te zoeken en zo'n goser een grote lat in zijn nek te douwen. Als hij hem dan voor zijn wapenstok had liggen, nou reken maar dat hij hem graag die brandende vlek in zijn rug wilde meppen. Maar dat van Brinkman heb je niet van mij, dat vertelde hij gewoon zelf in een interview met het Volkskrant Magazine van vorige week zaterdag. Gek hè, dat je daar nog niemand over gehoord hebt?”

Wiki, bedankt voor dit onthullende gesprek.


Copyright Peter Bonder.

Kijk ook op www.twentesport.com.