EK-journaal (3)

Het begint er steeds meer op te lijken dat de grootste fouten al ver vóór het toernooi zijn gemaakt. Zo moet Van Marwijk gaandeweg toch ook zelf gezien hebben dat Emanuelson achteraf toch niet zo'n verkeerde keus zou zijn geweest. En wie heeft in hemelsnaam verzonnen dat de spelers vanuit een hotel in Krakau drie keer met het vliegtuig op en neer naar Charkov moesten reizen? Daar word je toch ook doodmoe van? Hebben we Van der Vaart als een beschonken eend achter Hummels aan zien waggelen? Van der Wiel viel al om toen Ronaldo nog moest uithalen voor die 2-1. Twintig minuten per wedstrijd, langer hield Oranje het niet vol. Daarna nam de tegenstander het over, om vervolgens niet eens voluit te hoeven gaan. Nee, het is duidelijk: bij dit Nederlands elftal is de lucht er wel uit. Pffff, wat een EK. EK Linksbek Dream Team (na alle groepswedstrijden): Casillas; Debuchy – Ramos – Coentrao; Pirlo – Gerrard; Silva – Iniesta – Ronaldo; Gomez – Ibrahimovic.


Copyright Peter Bonder.

Kijk ook op www.twentesport.com.