WK-trio

Wie wil dat nou niet, Louis van Gaal spelen? Deze week krijgt u de kans in de WK-trio, een drietrapsgezelschapsspel voor beginners en gevorderden. Hoe het werkt? Heel eenvoudig: u stelt drie elftallen samen voor het WK in Brazilië. Waarom drie? Omdat er drie categorieën zijn: Nederlanders die in het buitenland voetballen, Nederlandse spelers in de eredivisie en buitenlandse spelers in de eredivisie. Het systeem is 4-3-3 en om een begin te maken heb ik alvast de volgende drie teams samengesteld.

Nederlanders die in het buitenland voetballen: Stekelenburg; Van der Wiel, Vlaar, Heitinga, Emanuelson; De Jong, Sneijder, Strootman; Lens, Van Persie, Robben.

Nederlandse spelers in de eredivisie: Cillessen; Janmaat, De Vrij, Martins Indi, Van Aanholt; Clasie, Wijnaldum, Pröpper; Promes, Castaignos, Boëtius.

Buitenlandse spelers in de eredivisie: Nordtfelt; Rosales, Kashia, Moisander, Boilesen; Schöne, Guiterrez, Piazon; Ruiz, Finnbogason, Tadic.

Eens? Oneens? Wie moet eruit? En wie moet er in? Laat het maar weten. We zijn per slot van rekening allemaal een beetje bondscoach, toch?

Copyright Peter Bonder.

Kijk ook op www.twentesport.com.