Boeman

Scheidsrechter Serdar Gözübüyük heeft zondagmiddag na de door hem gefloten wedstrijd tussen FC Twente en Feyenoord (2-2) keihard uitgehaald naar Ronald Koeman, de trainer van de Rotterdammers. "Ik moet me eigenlijk inhouden, maar ik vind het een grote schande hoe hij durfde te beweren dat zijn ploeg op deze wijze benadeeld was. Hoe moeten we deze man serieus nemen na zijn wangedrag in die HAK-reclame, met z'n mooiste kool en lekker veldje? Oké, de grensrechter was vanmiddag misschien een koekenbakker, maar dat heb ik altijd nog liever dan een groentenboer die slechte grappen verkoopt. En waarom die Italiaanse spuugkuif na de wedstrijd zo te keer ging? Geen idee. Ik had hem bij de toss wel een beetje geplaagd door te zeggen dat ik mijn haar mooier vond zitten dan dat van hem, dat klikte hij ook tegen Koeman na die goal van hem, maar daarom hoef je toch niet zo door het lint te gaan? Sorry hoor, maar als je daar als trainer en speler niet tegen kunt, dan ben je niet capabel om hier te spelen. Vinden ze dat ik al vroeg in de wedstrijd de keeper van FC Twente een rode kaart en Feyenoord een penalty had moeten geven, maar dat ik dat niet durfde? Wat een jankverhaal. Moet je eens kijken wat ze in de Kuip allemaal cadeau krijgen. Nee, ik denk dat we het Nederlandse voetbal moeten feliciteren met het feit dat deze hypocriete huilebalk geen bondscoach wordt. Zo, en nu ga ik nog even bij Bas Nijhuis langs, lekker een beetje over de gang lopen keten, op de deuren bonken en dan keihard "Roomservice!" roepen. Hij heeft ook nieuwe gel gekocht voor de Pieter-Vink-look-alike-contest op ons volgende scheidsrechtersuitje."


Copyright Peter Bonder.

Kijk ook op www.twentesport.com.