Filmpje

Dat was wel lef van Wim-Lex om in z'n kerstpraatje, met vier vrouwen in z'n nek, en z'n moeder nooit echt heel ver weg, Epke Zonderland als voorbeeld te benoemen en niet Ireen Wüst, Femke Heemskerk of Marianne Kok. Arjen Robben had wat mij betreft ook gekund, want hoe vaker ik de WK-beelden terug zie, des te meer raak ik onder de indruk van zijn prestaties in Brazilië. Vooral die 5-1 tegen Spanje: veel mooier werden ze dit jaar niet gemaakt. Hoewel: dat stiftje van Tadic tegen Vitesse was ook van een niet te evenaren schoonheid. Oké, dit seizoen viel er nog maar weinig te genieten in de Beugel Bunker, maar als u de hoogtepunten uit de eerste helft van het jaar nog eens langs wilt zien komen, ga dan naar FC Twente TV op YouTube: "Dit was 2014". En hoop dan met mij: "Dit wordt 2015".

Gelukkig Nieuwjaar!

Copyright Peter Bonder.

Kijk ook op www.twentesport.com.