Elftalfoto

Op de website van FC Twente staat de nieuwe elftalfoto van de eerste selectie, inclusief een keeperstrainer, een video-analist, een inspanningsfysioloog, de teamarts, de materiaalman, twee assistent-trainers en een fysiotherapeut. Verder zien we spelers van wie nog lang niet vaststaat dat ze het komende seizoen ook daadwerkelijk voor FC Twente in actie zullen komen, en ook hun eventuele vervangers staan er natuurlijk nog niet bij. Een zinloze exercitie, kortom, vergelijkbaar met de heisessie van het kabinet. Wat een vertoning was dat, zeg. Kijk ons eens eensgezind, ontspannen en vastberaden zijn, en zo lekker casual ook. Maar als het er straks echt op aan komt, vechten ze elkaar net zo casual de tent uit. De enige die zichzelf bleef was die kakkerd van Justitie. Die had tenminste gewoon zijn corpsbalkostuum aangehouden. En had iemand niet even een golfkarretje voor Jette Klijnsma kunnen regelen?


Copyright Peter Bonder.

Kijk ook op www.twentesport.com.