Nep-kampioen

'Als geboren en getogen Venlonaar ben ik trots op us VVV'ke, dat afgelopen zaterdag met maar liefst 4-0 van Achilles won en nu acht punten voorstaat op Jong Ajax, dat corrupte product van de politiek correcte elite in de bakfietsenbrigade van de linkse kerk. Dit land gaat ten onder aan de Rotary van de Randstad. Onze selectie telt enkel en uitsluitend gezonde Hollandse jongens, zo blank als kruimelvlaai van wie de meesten met blauwe ogen en blond haar. Oké, er zitten ook twee Duitsers bij, maar dat geldt hier in Limburg als goed volk van eigen bloed en bodem. Vergelijk dat nou eens met de samenstelling van Feyenoord, dat nota bene een Marokkaanse moslim als aanvoerder heeft. Dat is natuurlijk koren op de molen van die neo-liberale D66-kliek, maar met de bescherming van onze normen en waarden is het dus al net zo beroerd gesteld als met mijn eigen beveiliging door een stelletje criminele Marokkanen. Wat mij betreft, en miljoenen verontruste landgenoten zijn het uit de grond van hun hart met me eens, is Feyenoord een nep-kampioen in een multiculti-knuffelparadijs met een Ali Baba als fop-burgemeester. En daarom zeg ik, namens alle dappere patriotten die op 15 maart aan mij hun stem zullen geven en daarmee mijn dubbelloopse kuifcavia Dion Graus een permanente ochtenderectie bezorgen: alaaf akbar!'

Copyright Peter Bonder.

Kijk ook op www.twentesport.com.