WK (5)

Mesut Özil speelde voor Die Mannschaft met nummer tien een waardeloos WK, maar heeft na de dramatische uitschakeling toch alweer praatjes voor, eh… tien. Meneer krijgt namelijk ook bij Arsenal het shirt met dit nummer en de voorzitter van de Erdogan-fanclub kan er op de website van zijn club niet over uit: ‘Het is geen geheim dat tien een heel speciaal nummer is voor mij. Mijn vroegere idool Zinedine Zidane droeg dit nummer ook en het behoort vaak toe aan de spelmaker. Ik kijk er naar uit om na de vakantie voor het eerst een Arsenal-shirt met rugnummer tien aan te trekken.’ Özil is een van de populairste spelers aan de Ashburton Grove en dus zijn er voor het nieuwe seizoen al heel wat shirtjes met zijn naam verkocht. De supporters die zo'n tricot hebben met daarop het oude nummer elf, mogen hun eigendom in een van de fanshops van Arsenal komen omwisselen voor een nieuw shirt. Ze moeten dan wel een bonnetje kunnen laten zien. En als ze dat niet kunnen, dan stel ik voor dat Özil die kosten voor zijn rekening neemt. IJdelheid mag wel een paar cent kosten.

Linksbek Dream Team:

Hugo Lloris (Frankrijk); Samuel Umtitti (Frankrijk), Yerry Mina (Colombia), Kieran Trippier (Engeland); Ivan Perisic (Kroatië), Luka Modric (Kroatië), Ivan Rakitic (Kroatië), Eden Hazard (België); Antoine Griezmann (Frankrijk), Harry Kane (Engeland), Kylian Mbappé (Frankrijk).

Wissels: Danijel Subasic (Kroatië), Andreas Granqvist (Zweden), Jose Gimenez (Uruguay), Ivan Strinic, (Kroatië), Paul Pogba (Frankrijk), Aleksander Golovin (Rusland), Denis Cheryshev (Rusland), Romelu Lukaku (België), Edinson Cavani (Uruguay).

Voorspelling Top Vier:

1. Kroatië, 2. Frankrijk, 3. België, 4. Engeland.

Copyright Peter Bonder.

Kijk ook op www.twentesport.com.